Duurzame designershirts met originele Mejoki print

neutralorganic mejoki banner
Duurzaam Neutral shirt met duurzame Mejoki print wasknijpers
Duurzaam Neutral shirt met duurzame mejoki print mattenklopper
Duurzaam Neutral shirt met duurzame Mejoki Print

Biologisch katoen

Laten we de wereld een beetje beter maken maar ook leuker! Dat kan door de duurzame kleding van Neutral® te  voorzien van een origenele Mejoki print. Originele ‘grafische prints met een knipoog’ op duurzaam geproduceerde kleding: dat is Mejoki!

100 % gecertificeerd organisch katoen volgens de internationale duurzaamheids textiel methode gemeten . De hele productie keten van zaad tot gereed product is gecertificeerd organisch. Hieronder vallen ook de duurzaam opgewekte energie en een eerlijke beloning voor de arbeiders.  

Duurzaam bedrukken

Het vakkundig bedrukken van de kleding doen wij geheel in eigen beheer. Door  uitsluitend te drukken met water gedragen inkten en pvc vrije flex zorgen ook wij er voor het milieu niet onnodig te belasten.

Hoewel wij uiteraard graag shirts verkopen wordt een Mejoki shirt nooit een massaproduct! Wij waken er voor om grote oplages te maken van onze shirts. Liever creëren wij een nieuw ontwerp dan een succesnummer uit te melken

Je kunt er dus op vertrouwen dat je met een Mejoki shirt een origineel en duurzaam geproduceerd kledingstuk met een perfecte pasvorm hebt!

Gratis verzending

Ook bij Mejoki altijd gratis verzending

Fairtrade & duurzaam

100 % gecertificeerd duurzaam en 100 % fairtrade

Veilig afrekenen

Via onze webshop veilig online afrekenen

Eerlijke prijzen

Altijd eerlijke prijzen voor originele kleding van hoge kwaltieit.

Winkelmand